More
Сhoose

O companie românească oferă soluții complete pentru decontaminare pentru instituții, spitale, mall-uri și spații industriale

O companie românească oferă soluții complete pentru decontaminare pentru instituții, spitale, mall-uri și spații industriale
Category: Uncategorized
Date: March 6, 2024
Author: admin

Perioada Covid-19 prin care trece țara noastră a schimbat gândirea oamenilor în ceea ce privește igiena, curățarea și decontaminarea spațiilor interioare, în scopul de a asigura un mediu sănătos și pentru a limita răspândirea coronavirusului. În contextul actual al pandemiei de coronavirus, experții recomandă decontaminarea spațiilor de orice fel, începând de la cele mici – firme, grădinițe, creșe, magazine – și până la mall-uri, depozite, fabrici, spații industriale.

Ei sugerează folosirea de produse cât mai eficiente împotriva coronavirusului în diferite spații, pentru ca oamenii să se simtă mai liniștiți și în siguranță. O companie românească CUBE Atomizers oferă soluții pentru decontaminarea spațiilor mici și mari, tehnologii moderne pentru îmbunătățirea curățării și dezinfectării suprafețelor de mediu din instituții, spitale, școli, grădinițe, creșe, săli de clasă, mall-uri, spații comerciale și industriale.

Compania oferă dispozitive pentru decontaminare de la lămpi UVC, cutii pentru decontaminarea documentelor și jucăriilor din creșe și grădinițe, până la nebulizatoare volumetrice care decontaminează chiar și spațiile foarte mari, cum sunt depozitele și supermarketurile.

Sistemele de dezinfecție sunt inovatoare și permit decontaminarea eficientă a mediului ambiant și a suprafețelor. Acestea sunt deja folosite de foarte multe firme din țara noastră, care și-au dorit dezinfecția spațiului, unde au considerat că este necesar să se controleze proliferarea microbilor, bacteriilor și a virusurilor.

Sistemele de tip nebulizatoare volumentrice reduc expunerea la agenții patogeni, inclusiv virusurile, fără a afecta sănătatea și siguranța oamenilor.

Produsele sunt prevăzute cu lămpi UV-C și cu sisteme de pulverizare revoluționare, ultra-precise, cu duze de dispersie ce cresc eficiența soluției de biocid, care dezinfectează toți germenii și agenții patogeni. Acestea reprezintă cea mai eficientă soluție pentru neutralizarea mirosurilor, a virusurilor și bacteriilor. Biocidul pulverizat în particule ultra-fine nu lasă pete pe dispozitivele electronice și nu afectează sănătatea oamenilor și nici a animalelor.

Cu ajutorul nebulizatoarelor volumetrice se poate dezinfecta în minim 10 minute un spațiu de 100 m3.

Acesta poate fi folosit la 15 minute după finalizarea procesului de decontaminare.

CubeAtomizers dispune și de sisteme de igienizare a spațiilor mari, are și un sistem integrat care poate decontamina clădiri de birouri, hoteluri, muzee, cinematografe, teatre, cluburi, restaurante, magazine și mall-uri. Sistemul asigură dezinfectarea constantă a spațiilor interioare, cu rezultate repetate, care sunt imposibil de obținut prin igienizare manuală.

Compania oferă produse care permit rapid și decontaminarea spațiilor foarte mari (cum sunt aeroporturile, depozitele logistice, halele de producție, incintele comerciale, sălile de așteptare, supermarketurile, hipermarketurile și spațiile industriale) care sunt foarte eficiente în prevenirea răspândirii coronavirusului. Aplicarea acestor soluții de decontaminare se poate face într-o multitudine de zone și spații cu volumetrie complexă.

Produsele nu necesită costuri de întreținere, sunt foarte rapide și eficiente, iar în plus consumul de energie este redus.

Biocidul folosit este aprobat, nu deteriorează bunurile și nici nu afectează persoanele care se află întâmplător în acel moment în locul unde se face dezinfectarea. Impregnarea soluției de dezinfectare se realizează perfect, în mod optim și foarte rapid pe orice suprafață, iar apoi se evaporă în scurt timp.

Nebulizatoarele volumetrice anti-covid și anti-bacteriologice au un impact minim asupra mediului. Dezinfectantul este netoxic și biodegradabil, este difuzat prin nebulizare.

Modelele se adaptează cu ușurință oricărui spațiu și pot fi achiziționate de oamenii de afaceri.

În acest an, probabil datorită pandemiei, există un consens tot mai mare că este necesară o îmbunătățire a dezinfectării suprafețelor din spitale, farmacii, clinici, săli de operații, cabinete medicale și stomatologice. Astfel de instituții medicale au început să cumpere echipamente de pe CubeAtomizers.com care sunt dedicate decontaminării spațiilor de spital și al secțiilor de chirurgie de până la 1000 m3. Acestea au fost deja testate de câteva spitale din România și au demonstrat că sunt cea mai sigură și rapidă metodă de decontaminare și din punct de vedere preț-calitate.

Posted in Uncategorized
Previous
All posts
Next

Write a comment

© 2024 dst. All Rights Reserved.

Bucharest

Aviator Popișteanu 54A, 012095 Bucharest
+51 174 705 812

London
45 Albemarle Street, 3rd Floor, Mayfair, London W1S 4JL +31 174 705 811
Dubai

Marina Plaza, Dubai Marina, UAE
+31 174 705 811